Castellano | Català |
  ACTUALIDAD | SUBASTA ON-LINE | DOCUMENTOS | ENLACES | CONTACTO
 
 
Inicio
Cofradía
Quienes somos
Historia
Datos de Venta
Información
Gráficos
Pesca
Información
Embarcaciones
Producto
Especies
Es temporada de
Subasta
Información
Cómo comprar
Galería
Fotos
Vídeos
 
 
 
Inicio > Actualidad
 
Actualidad
 
 
    « Volver al listado  
     
 
    GENERAL | 13-05-2018
   
     
   

Es tracta d’un repte de 295 km corrent, en set etapes que se celebrarà del 13 al 19 de maig i que conjuga esport i conservació de la natura

Les diferents etapes, de distància marató cada una, transcorren per zones d’alt valor paisatgístic i natural de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El còmput global de residus recollits al llarg de les 7 maratons ha estat de 1.973,5 kg (quasi 2 tones!), dels quals 848,34 kg han estat d'envasos lleugers, 246,7 kg de vidre i 878,5 kg d'altres tipus.

La Ultra Clean Marathon ha comptat amb el suport de moltes persones i organitzacions que han mostrat el seu compromís: centres educatius (escoles, instituts, universitats,...), ajuntaments i altres administracions locals, empreses, entitats ambientals, centres esportius, etc. I moltes persones a títol individual que s'han sumat a aquest repte esportiu i ambiental.

També estem molt contents del ressò que hem tingut als mitjans de comunicació, tant digitals com escrits, i a les xarxes socials. Esperem que aquest impacte ajudi a conscienciar a més persones. Aquí trobareu tots els materials de comunicació, vídeos i imatges que hem utilitzat i que us faran reviure l'experiència!  A més de les imatges que ens ha fet arribar Drap Art que si voleu emprar només cal incloure el seu copywrite ©G.Fazio y MP Montecinos, Drap-Art.

https://www.flickr.com/photos/154673877@N08/sets/72157667505366107

Aquests indicadors ens animen a veure que l'Ultra Clean Marathon és una iniciativa necessària que hem de consolidar per millorar la salut del nostra planeta!

  http://ultracleanmarathon.cat/collaboradors/
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
  « Ver todas  
   
 
  Moll de Pescadors, s/n 08039 Barcelona Tel. 93 221 77 45 · cpbarna@cpbarna.com · AVISO LEGAL