Castellano | Català |
  ACTUALIDAD | SUBASTA ON-LINE | DOCUMENTOS | ENLACES | CONTACTO
 
 
Inicio
Cofradía
Quienes somos
Historia
Datos de Venta
Información
Gráficos
Pesca
Información
Embarcaciones
Producto
Especies
Es temporada de
Subasta
Información
Cómo comprar
Galería
Fotos
Vídeos
 
 
 
Inicio > Actualidad
 
Actualidad
 
 
    « Volver al listado  
     
 
    GENERAL | 21-10-2016
   
     
   

48h OPEN HOUSE BCN és un festival d'arquitectura, un cap de setmana de portes obertes a molts tipus d'edificis diferents, dirigit als habitants de la ciutat de Barcelona i totalment de franc per als visitants. Els ciutadans de cada districte podran conèixer el patrimoni més proper i el més llunyà, edificis i instal·lacions que per l’ús al que estan destinats o per la seva titularitat no son accessibles generalment per al públic general.

El projecte és recolza en tres pilars principals: voluntariat, patrocini i participació. És una iniciativa valorada i participada per diferents sectors de la societat, que mobilitza més de 900 persones voluntàries, unes 22 entitats col·laboradores, més de 100 propietaris públics i privats i que compte amb la implicació de més de 100 arquitectes. Tots plegats aconsegueixen posar a l’abast del ciutadà itineraris d’intercanvi cultural entre visitants, usuaris i autors.

Enguany i per primera vegada l’organització ens ha proposat participar en el festival dissenyant un itinerari que comprengui alguns edificis ubicats al Port Vell. Per aquest motiu s’han escollit 5 espais que s’han valorat interessants, tant des del punt de vista arquitectònic com pel que han representat o actualment representen, i que mitjançant les explicacions que s’oferiran als visitants permetrà mostrar com era el Port Vell de Barcelona i com ha evolucionat. També donarà l’oportunitat de donar difusió sobre les activitats que es duen actualment a terme en aquesta zona. 

S’ha valorat que per aquesta edició s’incloguin edificis antics i també algun de nova construcció i en concret Confraria de Pescadors i Torre del Rellotge

 

Visita a la Confraria de Pescadors

La petició de l’organització és que es pugui visitar el Moll de Pescadors i, concretament, l’edifici de la Llotja.  

  http://www.48hopenhousebarcelona.org/
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
  « Ver todas  
   
 
  Moll de Pescadors, s/n 08039 Barcelona Tel. 93 221 77 45 · cpbarna@cpbarna.com · AVISO LEGAL